DTU Link

Innovation og teknologiudvikling

I DTU Link mødes viden og iværksætterlyst fra hele Region Sjælland i et fællesgavnligt, forskningsbaseret samarbejde.

Vi hedder DTU Link, fordi vi ser potentialet i forbindelsen. I DTU Link kobler forskere, SMV'er, start-ups og spin-outs kompetencer og tankekraft. Fokus er innovation og teknologiske nybrud - løsninger, der kan løfte fremtidens problemer og gøre en forskel for de mange. DTU Link er med andre ord et regionalt økosystem for fælles fremskridt, et kraftcenter for positiv forandring, skabt i samarbejde mellem tænkere og handlere.

DTU Link er en del af DTU, et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Som en del af DTU Link får din virksomhed mulighed for at dele viden og sparre med de største faglige kapaciteter indenfor teknologi, forskning og innovation. Vi tilbyder innovationsforløb, unikke værksteder, laboratorier og prototyping faciliteter, hvor din virksomheds idéer kan testes og få et fysisk format.

Er du en SMV i Region Sjælland funderet på innovation og teknologi, og har du lyst til bidrage til det skabende fællesskab i DTU Link, så lad os høre fra dig. Gode idéer bliver bedst til virkelighed, når vi arbejder sammen. 

Kontakt

Jacob Aabroe
Projektleder
DTU Skylab
44 80 50 88