DTU Link Early Impact

Boost din virksomhed til vækst!

Bliv en del af DTU Link Early Impact og få rådgivning og værktøjer til at udvikle og skalere din virksomhed. Programmet henvender sig til startups i Region Sjælland, der har specialiseret sig i digitalisering eller bæredygtig teknologi. Nyt forløb begynder januar 2021!

DTU Link Early Impact hjælper dig med at skabe vækst i din virksomhed. Forløbet består af en række online sessioner med vores samarbejdspartner Entreprenerdy, som præsenterer dig for metoder og systemer, der bidrager til at gøre iværksætterdrømme til virkelighed. Derudover afholder vi en række workshops med forskellige emner indenfor forretningsudvikling.

Du får 1:1 sparring med en forretningsudvikler fra DTU Link og en kommerciel rådgiver fra Spring Nordic, der er partner i projektet. Derudover har du mulighed for at købe ekstern rådgivning for op til 40.000 DKK. Du betaler et mindre fee på 10 % af den fakturerede rådgivning.

Vi matcher dig med erfarne mentorer fra DTU Science Parks mentorprogram, og vi præsenterer dig for relevante investorer. Og endelig giver vi dig adgang til en arbejdsplads, et prototypeværksted og et netværk af startups i DTU Link på DTU Risø Campus ved Roskilde. Til gengæld forventer vi, du er ambitiøs, ihærdig og parat til at investere 200 timer i forløbet.

Lige nu afvikler vi den første runde af DTU Link Early Impact. Vil du være med på første hold i 2021?

Hvem kan blive udvalgt til DTU Link Early Impact?
Accelerationsprogrammet henvender sig til enkeltpersoner og teams med et bæredygtigt eller digitalt forretningskoncept/produkt. Du behøver ikke allerede have etableret din virksomhed, men du skal være motiveret for at ville rykke hurtigt fra idé til CVR-nummer. Programmet er også for dig, der er sprunget ud som iværksætter indenfor de sidste to år og ønsker hjælp til at udvikle din virksomhed.

Ansøg om optagelse
Udfyld ansøgningsskemaet senest 31. oktober 2020. Udvalgte ansøgere inviteres til samtale medio november. Forløbet begynder 26. januar 2021 og varer fem måneder.

Vil du vide mere om programmet?
Så kontakt en af vores forretningsudviklere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Projektet er finansieret af Den Europæiske Socialfond i perioden 2020-2022.

Kontakt

Christina Jespersen
Forretningsudvikler
AFRI
46 77 47 79

Kontakt

Lasse Markfoged Petersen
Specialkonsulent
AFRI
93 51 14 81

Kontakt

Thomas Hørdam
Forretningsudvikler
AFRI
31 96 48 92

Early Impact giver adgang til

• 1:1 rådgivning af erfarne forretningsudviklere
• Online sessioner og værktøjer til forretningsudvikling med Entreprenerdy
• Camps målrettet vækst
• Vejledning fra relevante mentorer
• Mulighed for at pitche for investorer
• Adgang til arbejdsplads, prototypeværksted og netværk af startups i DTU Link

https://link.dtu.dk/earlyimpact
28 SEPTEMBER 2020