DTU Link Early Impact 2020

Startups i Early Impact 2020

I efteråret 2020 deltog otte startups i vores acceleratorforløb DTU Link Early Impact. Med ny viden om forretningsudvikling, vejledning fra mentorer og kommerciel rådgivning fra Spring Nordic er iværksætterne nu klar til at booste deres udvikling og vækst.

"For Snapform har acceleratorprogrammet DTU Link Early Impact været en fantastisk mulighed for at udvikle vores kommercielle koncept frem mod første salg. Vi er blevet markant skarpere på, hvordan vi kommunikerer og når helt ud til kunden. De andre startups i programmet har også været en fabelagtig inspirationskilde til, hvordan man overkommer de mange udfordringer, enhver startup står foran". Martin Gerth Andersen, founder af Snapform.

"Som nystartet virksomhed tror jeg de fleste er drevet af, man pludselig har fået en god idé, som man vil forsøge at realisere. Man drives i starten af passionen og eventyret og griber rejsen an som en 100 meter sprint, hvor man lægger stærkt ud, øger undervejs og sprinter med alt hvad man har til sidst. Når man tror, man rammer målstregen, går det op for en, det i virkeligheden er et maratonløb, man er stillet op i. Forblændet af eventyret, idéen og passionen oplevede jeg, at vi som virksomhed ikke nødvendigvis havde gjort os de indledende tanker og foretaget de analyser, som skal til for at nå i mål. DTU Link Early Impact acceleratorprogrammet har hjulpet os med at træffe de rigtige beslutninger og prioritere vores indsats, hvor effekten vil være størst. Vi er blevet udfordret på vores forretningsmodel og har fået den nødvendige sparring, der skulle til for at gøre os skarpere og give os bedre forudsætninger for fremtidig succes". Danni Pharao Munk, co-founder af Cph InnoTech.