Foto: Eco Blue Seafood

Eco Blue Seafood

Eco Blue Seafood er en dansk akvakulturvirksomhed med base i Roskilde, der har fokus på at producere og levere XL mangrovekrabber af højeste kvalitet til kunder i Sydøstasien.
Eco Blue Seafood vil være markedets foretrukne leverandør af XL mangrovekrabber og relaterede produkter og vil på samme tid være en toneangivende aktør inden for forskning og udvikling af akvakultur og en medspiller i styrkelsen af lokalsamfund og menneskers livskvalitet.

Teamet bag Eco Blue Seafood består af bade danske og internationale eksperter, som tilsammen repræsenterer mange års erfaring inden for såvel de kommercielle og tekniske aspekter af iværksætteri, forretningsudvikling og akvakultur. Gennem konstant fokus på biosikkerhed, bæredygtighed, sporbarhed og stærke salgs- og marketingpartnere, sikrer Eco Blue Seafood et premium brand og et fuldt kontrolleret Hatchery2Harvest® akvakulturkoncept, der forebygger overfiskning i verdenshavene.

Eco Blue Seafood har allerede sikret strategisk afgørende partnerskaber med den danske og internationale myndigheder og industriaktører, såsom Alpha Aqua, Sirena Group, German ASEAN Power, DTU, AIC i Singapore og den indonesiske regering.